fredag 11 oktober 2013

Pysslat och pusslat

Istället för att läsa kvällssaa åt barnen igår satsade vi på att pyssla lite hela familjen. Mjuk lera som inte behöver brännas är helt perfekt sysselsättnin såväl för 2-åringar som vuxna. Det har blivit helt för lite tid för lek med barnen, så hämtade hem en massa roligt från Sinelli. Nu är alltså även veckoslutet räddat.

Min man pysslade en kanin och en bil. Köpte olika fågelstämpel åt tösen, så tryckte själv med dem små skyltar. Tösen tog lite modell, men gjorde genast något ännu finare. Hon stämplade en lite mindre fågel, lagade även ett hål, men dekorerade resten med en fin blomma runt hålet. Hittade även lämpliga stämpel åt gossen med bil och traktor. Han stämplade vilt, gärna även lite på andras figurer.



Efter att barnen somnat började vi pussla golv med min man. Han fick sista golvskivan på plats i tamburen, så vi kunde lägga på skyddsskivor. Det tar en stund före vi har klinker i tamburen, så bäst att skydda golvskivorna då de suger upp allt och är svåra att tvätta. Själv sågade jag lite väl längs med kanterna, men försökte skydda alla gluggar av isolering, så att inget faller dit in.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...