måndag 3 juni 2013

Husprojekt: Övre badrummet del 2

Övre badrummet hade ingen dusch, då de förra invånarna främst duschade i nedre våningen eller på gymmet. Då de haft en tvättmaskin i rött hörn går det ganska lätt att tillägga en dusch. Först hade vi tänkt köpa ett duschskåp med golv, men då det skulle bli helt för trångt att sitta på toaletten valde vi att söka duschdörrar istället. Min man köpte sådana av någon som skaffat dem åt sig men aldrig monterat dem.

Då det fanns en elkontakt inanför duschskåpet, fick vi även söka efter kakel. Vi köpte rätt storleks kakel på huuto.net, men tyvärr var färgen helt annan. Det blev att plocka bort ett kakel bakom skåpet (kommer inte att synas då skåpet läggs tillbaka) och flytta det in i duschskåpet och sätta det nya mörkgröna i gömman. Ett av kaklen på bilden med duschskåpet är alltså utbytt, men väldigt svårt att se vilket.



Vi fick en fungerande dusch av min mans kusin. Den monterade min man i nedre våningens badrum. Den nyare från nedre våningen ligger nu här i låda och väntar på att bli monterad. Barummet i nedre våningen får ännu vänta något år, så det duger bra så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...