torsdag 7 april 2016

Badrum och bastu: Vatten i källaren

och jo på ett positivt sätt :D


Tänk vad glad man kan bli. Att sätta på kranen och se något komma ut ur den. Helt super! Har väntat på det så länge att det är svårt att tro att det äntligen hänt.

Lavuaren, bänkskivan och skåpen är köpta från Ikea. Torktumlarn står temporärt i badrummet. Planen är att flytta den tillbaka i oljepannrummet och köpa vitglansiga lådor. Bänkskivan är laminat och ytan immiterar betong. Lavuaren var något jag absolut ville ha. Så stor att jag kan tvätta hund, stövlar och allt möjligt annat tänktbart. Handdusch med borste är för mig en ny grej. Får se om den fugnerar. Alla kranarna i badrummet är Oras. (Bilden under är tagen tidigare, så rören är inte kopplade)


Duscharna kopplade rörmokaren medan vi var på jobb. Han har arbetat på hela veckan. Roligt att kila ner i källaren och se hur mycket det framskridit. Imorgon kommer han och kopplar golvvärmen. Nu har källaren värmts med bitcoin miners, så ser fram emot att få något lite osynligare istället...


Nästa stora steg blir att få el till källaren. Först hobbyrummet, därefter badrummet. Vattenrören i taket kommer alltså inte att täckas på en stund. Glasskivorna som delar rummen bör även skaffas. Tänker dock inte vänta på dem, utan ta duschen i bruk. Vinner den trånga glaskoppin i övre våningen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...