lördag 1 oktober 2011

Höstfint

Planterade lite blommor på bakgården. Hittade blommor för ett förmånligt pris i K-butiken. Tycker om färgerna på blommorna, då de piggar upp vår ganska gråa bakgård. Den vita stora blomkrukan har länge väntat på något uppiggande, så penséerna slängdes ut då de inte överlevde mitt svaga intresse att sköta blommorna då lillpojken föddes.




Hunden fick också lite fint vid sin vattenskål. Vattenskålen på terrassen har tyvärr blivit en stor succé för hunden vill inte dricka vatten inne mera, utan gnyr vid dörren tills man släpper henne ut.



Buskarnas och trädets löv är ännu till stor del gröna, men vildvinen har blivit grannröd. Vi flyttade på den förra sommaren, så den har inte ännu riktigt tagit igen sig. Vacker är den ändå även om den är lite glesare. Vi har talko den 22 oktober, så hoppas löven fallit tills dess. Vi tänker förminska vårt äppelträd radikalt före det. Det har inte blivit klippt på många år och ser ut därefter. Har dock ingen erfarenhet av att skära träd, så får se vad det blir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...