lördag 1 oktober 2011

Tacksamhetsskuld

Har länge sökt trälådor med intryckta texter och plötsligt meddelade min kompis att hon får tag på sådana åt mig. Nu har jag en hemma och är jätte nöjd. Min man fundera på att betsa den grå för att den skulle hålla bättre. Lådan hade jag tänkt ha som säng åt hunden, men den är lite för liten för henne, så nu står mina örter i den. Skulle gärna bygga en byrå med dem som lådor. Nu står lådan i köket med sommarens örter i.




Förutom lådan har jag fått flaskorna jag användt till lamporna och annat kul att laga projekt av. Tacksamhetsskulden bara växer, så är nog illa tvungen att snart bjuda på en middag eller kanske fem :)

2 kommentarer:

  1. Jättesött! Jag igen har sökt jättelänge efter gamla fruktlådor att ha som sidobord vid soffan. Och när jag äntligen fick tag i en finns det att köpa överallt! Bl.a. till stamkundspris på Stocka! Och jag som letat o letat... Funderar på att hamstra några nu för säkerhets skull :D

    SvaraRadera
  2. Jo jag är jätte nöjd! Sku gärna även ha fruktlådor, men har inte något passligt bruk för dem. Den här är ganska praktisk då den är hyvlad och inte lossar stickor.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...