söndag 15 november 2015

Badrum och bastu: Börjar se ut som något

Kaklen börjar vara utplacerade. Ett fåtal kvar, så är kaklandet gjort. Nu börjar badrummet se ut som ett rum och helheten se mera lovande ut. Tror det blir riktigt bra :) Rummet ser även större ut nu när betongen täckts in.


Då vi valde kaklen tänkte jag att det gråa skulle vara accentväggen, men egentligen är de vita de som syns just nu. Men, det blir mera ljust då taket och resten kommer på plats, så kanske de inte sticker ut lika mycket sen.

Till nästa borde vi bestämma vilka paneler vi skall ha till bastun. Vi diskuterar ännu färger. Det blir svårt att hitta något som passar ihop med det gråa och det röda teglet, utan att se stelt ut. En vägg behöver även skyddas för hettan av kaminen. Gillar inte tanken att ha för många olika material i ett litet utrymme.

Ännu är alltså inte helheten planerad. Det är nästan lättare nu när resten är på plats. Nedre kanten under panelen blir kaklad med resterna av det gråa kaklet.


På kvällen fick väggen ännu en till aluminiumlista och några kakel som inte syns på de tidigare bilderna. Aluminiumlisterna gör mycket för resten av rummet. Vi hittade dem i Biltema för ett förmånligt pris. De putsades upp och sprayades med lack för att hållas snygga.I hjälpköket intill badrummet är golvet även kaklat. Väggarna har spacklats fina före golvet kunde slutföras. De skall få målfärg på sig senare. Först måste dock fönstret bytas ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...