tisdag 9 september 2014

DIY: Svartmålat till köket

och annat smått och gott


Då det bruna sakta försvinner från mitt hem och byts ut mot svart, har sprejburken användts flitigt. Lungorna har säkert fått ett bra lager. Tyvärr dock hela kannan på samma projekt. Köpte ett annat märkes sprejfärg än tidigare och resultatet var ojämnt och inte alls lika fagert. Får köpa en till burk för att förbättra lite. Ena sidan blev dock fin efter fyra lager. Har man hittat ett märke man gillar är det nog bäst att inte byta.



Gillar korgens detaljer. Vitt hade dock inte fungerat så bra då den lätt blir smutsig på golvnivå. Papperskorgen är köpt från Indiska för flera år sedan. Övervägde att byta ut den, men känns fel att kasta något man gillar bara för att det inte riktigt passar in.



Min man hämtade även hem något som stilmässigt fick ett snabbt godkännande. Vår kaffekokare har länge behövt uppdaterats. Vi grubblade mellan en vanlig kokare eller en tablett-maskin. Då vi sällan kokar kaffe hemma och gillar espresso, blev det en tablett maskin. Lite synd med så mycket skräp, men i all vardagsrumba kändes det som ett passligt vardagslyx. En kanna sprejfärg i sig är en hel del mera skräp en ganska många tabletter kaffe...



3 kommentarer:

  1. Man kan föra använda tabletter till metallinsamling för återvinning

    SvaraRadera
  2. Hmmm... ja kanske det. Jag visste inte att de var metall. Stör det inte att de har kaffepulver inuti?

    SvaraRadera
  3. Bra tips och samvetet räddat :) Checkade från nätsidan att de ska föras till metallinsamling

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...