torsdag 1 januari 2015

Ny Året

Det blev ett annorlunda nyår än planerat, men så är det väl med små barn. Alltid går det inte att planera, utan man får ta det som det kommer. Gästerna fick vi ringa upp och meddela att kalaset var avbokat. Istället blev det sjukstuga och att fira hemma med barnen. Svininfluenssa lär hålla i ganska många dagar, så det lär bli att hålla oss för familjen resten av semestern.



Köpte en massa gott åt oss och vi har sett på filmer hela kvällen. Jag, barnen och hunden tog även en långpromenad då himlen började fyllas med raketer. Barnen plumssade i snön och skrinnade omkring på de hala trattoarerna. Själv fotograferade jag raketer medan hunden ryckte i kopplet. Bästa bilderna får man dock på vår egen kulle även om en stor del av raketerna blir bakom träd. Ser lite ut som om skogen skulle brinna.



Det blev alltså en lung kväll med choklad, ost, chips, glass, syprojekt och filmer. Dessutom satt vi stundvis inne i mörkret i köket och såg raketer från olika håll. Från köket ser man åt många håll, så hela köket blinkade till då raketerna flög upp.

För att göra kvällen lite mera speciell för barnen fick de ha utfärd på vardagsrumsgolvet. Bar båda madrasserna mitt på golvet och där fick de sova hela natten. Själv sov jag med dem, men på soffan för att hålla kolla på dem. Raketerna smällde till fyra på natten, så det blev en något stympad natt.



En massa har hänt förra året, så hoppas på ett lugnare år i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...