måndag 28 november 2011

Julpaket

Vackra julpajet ser fina ut och är mysiga att ha en längre tid framme. Själv tycker jag om enkla papper, t.ex. svartvita med tomtar eller liknande. Vackrast blir det ändå med de billigaste materialen. Tidigare hade stora butikskedjorna brunt paketeringspapper, som man kunde packa in t.ex. kärl så att de inte gick sönder. Det blev snyggt ock enkelt med lite papperssnöre. Nu har de tyvärr bytts ut mot blommiga papper. I år packas paketen in i brunt papper ämnat för att skydda ytor med t.ex. då man målar. Man får det billigt och det ser fint ut. Pappret är lite tjockare, så det är lite svårare att använda, men slutresultatet blir fint (speciellt om man har lite mera tid än jag hadde).



Pappersnöret är från bröllopet, så materialen finns färdigt hemma. Då använda vi pappersnöret till att hänga upp sittordningen med. Borden hängde på snöret med små bykknipor och så fanns där även lite rosor. Såg riktigt fint ut. Kanske jag nångång visar bilder.

Är förresten superstolt att jag köpt lite julklappar redan nu. Brukar bli lite i sista minuten. Kanske ja hittar fler imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...