tisdag 6 mars 2012

Hama-pärlor och pappersdockor

Det här är ett projekt vi gjort redan i januari med tösen, men jag glömt visa upp. Köpte lite Hama-pärlor åt henne, då jag vet att hon tycker om att pyssla. Hon gjorde egna små figurer och det blev både trianglar och fyrkanter. Hon är helt klart lika förtjust i raka linjer som sin mor. Kan inte annat än skratta då hon sorterar sina färgpennor i raka rader i färgordning. Mammas flicka:) Vi gjorde även ett gemensamt projekt, ett kastrullunderlag. Jag gjorde kanterna och tösen fyllde i. Perfekt storlek för hennes Mumin-kastruller och -stekpanna.





Gissa förresten vad hon har i sin stekpanna. Jo, ett annat projekt vi gjort, som hon självklart klippt i bitar. Ifall man inte vaktar är även mammas alla projekt klippta i små bitar då saxen bara är det bästa som finns. Tycker det är duktigt av en två-åring att kunna klippa, så har låtit henne göra det, även om det ibland är lite irriterande att ha pappersbitar överallt. Tur nog börjar intresset redan lite minska. För någon månad sedan fick jag konstant sopa.



Projektet, som nu är i bitar, var två pappersdockor. Vi hade inte stift att fästa armar och ben med, så använde gummiband. Inte lika hållbart, men fick duga. Papparsdockorna är hennes kära Bää-Bää och en Babar-figur, dåvi råkade titta på den dagen. Har ritat och klippt ut figurerna och tösen har färglagt dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...