tisdag 8 mars 2011

Monica Geller i farten

Tycker ni som min man att jag är lite tokig. Kanske det, men är troligtvis inte den enda. Bryr mig inte om det ligger leksaker på golvet eller ett pysselprojekt på bordet, men klarar inte av ett råddigt skåp. Jag blir arg om jag inte hittar något eller om något är felplacerat. Så för att hålla koll på hushållet har jag satt ut små lappar överallt. Hyllorna har lappar. Likaså bykkorgarna. Lånade en dymo från jobbet, men tror jag skall göra om en del av lapparna då den har nya batterier. Resultatet blev lite slarvigt.



Skaffade lite nya roskisar för att sortera soporna i. Nu finns det totalt fem stycken under kökslavuaren och en korg för glas. På insidan av dörrrana finns igen mera lappar med intruktioner om vad skall placeras i vilken.




Har länge försökt köra igenom trasor med färgkoder. Helt normalt int sant? Tyvärr tyckte min man inte det och fortsatte använda trasorna i kors. För att undvika att köket putsas med en golvtrasa skrev jag nu namnen på trasorn med textiltusch. Inga ursäkter mera.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...