lördag 19 mars 2011

Tallrikar

Då jag började prenumerera på tidningen Ihana, föll jag genast för en serveringsställning med tre tallrikar gjord av Parolan Asemas bloggskrivare. En längre tid har jag hållit ögonen öppna för lämpliga tallrikar, men inte hittat något i passande prisklass och stil. Jag, min mamma och lilltösen besökte här om dagen butiken Astialiisa i hopp om att hitta något lämpligt till projektet. Butiken var dock specialiserad på Arabias tallrikar, så de var lite för dyra för mitt ändamål. Mamma hittade dock fyra tallrikar att sätta upp på sin vägg.



I går hittade jag det jag sökt i KodinYkkönen för ett billigt pris. Jätte vackra grå-vit blommiga tallrikar. Passligt romantiska, men ändå moderna för min smak. Den översta tallriken blev ett brödfat i grått. De två undre var av huvudrättstallrikar och var lite ljusare till färgen.




När jag kom hem igår fanns det även en liten överraskning i hyllan. Min mamma hade tydligen köp små tallrikar och koppar åt min dotter. Så istället för att hinna studer och fundera med mina egna tallrikar fick jag dricka kaffe ur en minikopp hela kvällen.



2 kommentarer:

  1. Saa nähdä kuinka kauan. Tyttö leikkii sillä tosi kiltisti kunnes väsyy. Yksi lautanen ja yksi kuppi jo hajonnut...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...