söndag 3 mars 2013

Första vårveckoslutet

Tösen har frågat redan en längre tid när det är vår, så nu firade vi vårens kommande med att hitta på lite olika utfärder. Tyvärr var ju själva vädret inte riktigt av samma åsikt, men bra blev det ändå.


På fredagen sökte vi barnens momi och tog oss ut till Sjundeå bad. Hade tidigare sett där en fin pulkabacke med grillstuga bredvid, så vi skaffade lite picnimat och åkte ut. Då solen hann försvinna före vi kom iväg, blev det inte riktigt så mysigt som det kunde ha varit. Tösen störde det dock inte alls. Hon kom ner från pulkabacken liggande på rygg med peffisen. Emellanåt kom hon huvudet före, emellanåt åt rätt håll då hon snurrade runt. Gossen satt i sig havrekex efter havrekex, så han var rätt nöjd även han.

Peffisbacke vid Sjundeå bad
Picnic filten av fleece och PUL-tyg fungerade även bra på snönIdag var vi och grillade på gården till det "nya" huset med våra blivande grannar. Grillstugan står där var våra kompisar skall bygga sitt hus, så även om den skulle vara fin att ha kommer den att måsta rivas. Den fungerade riktigt bra för alla tre familjer som hittade in i huset, då även grannarna från andra sidan vägen kom med och grillade. Ser så fram emot att bo på gården med goda vänner i grannen. Kan det blir bättre :)

Grillstugan som snart skall rivasEfter grillandet åkte vi hem och min gudmor hälsade på med en gåva åt tösen. Gåvan gjorde tösen väldigt glad och stolt, då hon på kvällen fick knuffa omkring sin bror i den. Den glider oväntat bra och hon kommer snabbt framåt med den. Det att den är rosa gjorde henne lite extra stolt. Då det kom över 30 cm snö igår på kvällen, så finns det i alla fall lite vårväder kvar att åka i.

Stolt tös med sin nya kälke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...