tisdag 4 november 2014

DIY: Väska åt gossen

Inga mera Hello Kitty väskorGossen stackaren har gått omkring med tösens alla väskor, då även han vill ha något att släpa på då vi far omkring. Han har fyllt tösens röda Hello Kitty -väska överfull med bilar och gått stolt omkring med den. Inget fel på det, men tänkte att det var dags för honom att få en egen.

Barnen har senaste månaderna slukat information om dinosaurier, så passade på att ta motivet från en av favoriterna Tyrannosaurus Rex. Favoriten, Stegosaurus, hade varit lite väl invecklad. Väskan är sydd av barnens fafas gamla jeans. Vände sidostyckena aviga för att den applicerade bilden skulle komma bättre fram. Av samma hög med byxor gjorde jag även hundens jeans-filt och tösens jeans-hårband. T-Rexen är klippt ur min brors sammetsbyxor. Den är ca 6 cm hög, så det var lite knepigt att sy alla detaljerna.


Remmarna sydde jag med overlocken, så att de inte skulle bli för tjocka. Jeanstyget i sig är redan så pass stadigt att det hade blivit fult. Insidan är även sydd med overlocken.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...