lördag 28 april 2012

Årets första picnic

Det har varit ett fantastisk väder hela dagen, så vi passade på att ta årets första picnic på bakgården. Tösen var förtjust, men gossen förstod sig inte riktigt på det. Picnic-filten jag sydde förra året gjorde sitt och fungerade ännu lika bra fast familjen blivit större. Lagade om lunch lite wraps med höna, paprika, grynost med smak av grillad paprika och lite riven ost. Gott och ganska hälsosamt.
Hunden fick även delta i picnicen, då tösen såg till att mata henne med majssnacks och wraps. Tur nog är hunden ännu ganska väluppfostrad och nappar inte från handen, utan tar endast det man ger henne. Tyvärr märken man på henne att jag har två barn och inte alltid hinner korrigera. Hon vet att hon kommer undan med mycket, men maten vågar hon inte röra.
Hunden har på sitt nya halsband jag beställt från Helmipanta. Såg första gången motsvarande halsband på bloggen Kalastajan vaimo och kunde inte låta bli att beställa ett motsvarande, då det passar så bra på en vit hund. I djurbutiken finns det främst grälliga halsband eller tråkiga mörka. Visst är det dessutom fint med ett handgjort halsband. Uppskattar alltid snyggt hantverk. Sista bilden är förresten tagen från tillverkarens eget galleri.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...