tisdag 17 april 2012

Tillbaka på jobb

Om en och en halv vecka skall jag tillbaka på jobb för en månad. Före det gör jag några korta dagar. Idag var en lite kortare dag. Om en vecka på torsdagen blir min man på pappaledighet och jag skall gräva fram mina dammiga konsulttalanger och snacka användbarhet igen. Den tekniska sidan av mitt jobb lär bli ganska oexisterande efter mammaledigheten, så nu är det dags att sätta åt sidan hemmakläderna och gräva fram kavajerna och klänningarna. Lite nytt lär det även hitta till skåpet. Köpte förra veckan en vårrock och en kavaj. Kavajen är lika bekväm som hemmakläderna då den är gjord i collegetyg. Perfekt för en mjuk landning i vuxenvärlden. Älskar dessutom lapparna på armbågarna och är väldigt glad för att modet hittat mig och inte tvärtom. Borde köpa kläder för lång tid framåt åt barnen, så att jag skulle få just det här modet åt dem även i framtiden.




Bilderna ovan är tagna av min tre-åring :) Hon blir en bra fotoassistent bara hon lär sig använda systemkameran eller jag får en bättre pockare. Stolt mamma!

Köpte även en ny klocka åt mig, då mitt arbandsur börjar vara lite slutslitet och ville ha ett lite längre smycke. Är superförtjust i detaljerna på den.



3 kommentarer:

  1. Jättesöt klocka! Har lite suktat efter en collegekavaj jag också - utan lappar dock :)

    Hur mår ni annars? Hinner ni med träff på tisdag?

    SvaraRadera
  2. Tack vi mår bättre redan. Vattkopporna är knappt synliga på tösen och har torkat för snart en vecka sen på pojken. Nästa tisdag har jag program, men onsdag borde ännu vara ledig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äsh, onsdagen har jag tyvärr fullt upp :(

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...