söndag 11 augusti 2013

Vuxenkalas

Då det finns en hel del barn i kompiskretsen har det blivit en hel del barnkalas på sista tiden. Imorgon är det dags att ordna mina barns födelsedagar, då vi inte hunnit fira dem ordentligt. Har bakat kakbotten mitt i natten och imorgon skall jag försöka komma på hur jag skall omforma helheten till en bil.

På fredagen var det dock äntligen dags för ett vuxenkalas... tja eller nästan i alla fall. Våra barn och en liten bebi var även med, så det blev en hel del barnsällskap ändå. Då gossen börjat sova dagssömn på dagis på torsdagen kändes det inte som ett alternativ att lämna dem hemma. Nätterna har varit skrik efter mamma, men dagarna har gått bättre än väntat. Något tröttare än vanligt är barnen kanske. Kalaset gick även riktigt bra. Barnen hittade en favoritsysselsättning, nämligen att springa av och an för trapporna på utsidan av det vackra huset. Fick nöja mig med att stå och se på dem ha roligt. Inte helt illa det heller. Utsikten var i alla fall inget att klaga på. Och visst hann jag även tala med andra vuxna, även om kanske inte så avkopplat som de kunde ha varit då jag var orolig att gossen skulle ta ett dopp i Tölöviken. Så fick jag även bruk för min skjorta jag köpt från Mango.


Huset kalaset ordnades i var ett gammalt trähus jag länge önskat få se inuti. Brukade som liten traska runt Tölöviken och beundra just det huset. Som liten funderade jag främst över de speciella fönstren och tornet på husets tak. Nu blev jag förtjust i balkongerna. Lika fint är det på nära håll som längre ifrån.


Bildkvaliten är tyvärr inte så bra, då bilderna är tagna med min Lumia. Typiskt att man glömmer kameran hemma när man äntligen haft tid att laga upp sig och kunde tänka sig ta ett fotografi av en själv. Många bilder på mig finns det inte, då jag alltid är bakom kameran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...