fredag 4 oktober 2013

Mysteriet med blomman

För någon vecka sedan hade vi en grönväxt som väntade på oss på trappan när vi kom hem. Inget meddelande eller annat som kunde ha berättat vem som gett den. Grönväxten har hittat sin plats i köket, vilket gjort att köket känns något färdigare och mysigare än det är.



Igår kom grannen gående med en skottkärra full med ljung och andra höstblommor. Han hade lånat några drickor och returnerade dem tillsamman med en hel del blommor. Inte illa :) Har försökt hitta en passlig kruka, men de flesta butikerna har slutat sälja utekrukor. Imorgon blir det nog en kort tripp till några närliggande butiker. Håll tummarna uppe att jag hittar något före alla blommor torkat. Nu flyttade jag dem till vår egen skottkärra och vattnade dem.



Sitter på en lånestol i köket och bloggar. Funderar på att köpa Flower-stolar från KodinYkkönen. De är vita stolar i böjd faner och metall. Likadana hittar man nu överallt. Vill dock inte köpa en massa stolar utan att pröva dem först. På måndagen skall den tillbaka. Skall ta lite bilder på köket under veckoslutet, så får ni se stolen i samma väva. Köket har ändrats en del sen senast.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...