söndag 2 mars 2014

Härligt vårväder

Så härligt vårväder det var igår! Hoppeligen fortsätter det idag. Tyvärr har vi fått spendera de senaste dagarna inne med två magsjuka barn. Men, redan det att solen lyst in har gjort mig så glad. Det är inte alltid lätt att bo i ett hem utan ordentliga lampor och konstant få anstränga ögonen för att se. Så, då  solstrolar fyller hela vardagrummet med ljus känns det som om det kanske snart skulle vara slut på mörkret. En liten glimt till hur det kommer att vara.


Bästa stunden på veckoslutet var en liten promenad med gossen. Han har tre två nätter i rad, men tur nog varit på gott humör på dagarna och ätit bra. Vi passade på att ta ut hans sparkcykel på en tur, då isen smält från en stor del av sandvägarna. Det går en härlig liten stig bakom lekparken, där man känner sig långt bort ifrån allt även om allt är så nära. Gossen var helt klart i rätt ålder för att börja öva sparkcykel, då han klarade det galant. Det gör gott att ibland få vara med ett barn i taget. Man hinner njuta av dem på ett helt annat sätt. Ofta hinner jag pyssla med tösen medan gossen sover, men sällan vara ensam med lillpojken som snart inte är så liten mera.


(Tyvärr syns det på bilderna att de är tagna med min Lumia. Skall få en ny telefon från jobbet, då Lumian börjar vara slutkörd.)


Tösen stackarn är i sämre skick. Hon ligger bara på soffan framför datorn och ser på filmer. Det är inte länge sedan hon hade spysjuka senast. Därefter hade hon en ordentlig flunssa som inte ännu har gott bort. Dessutom misstänker jag att båda barnen har öroninfekton som snart får visas upp. Känns som om vi varit ovanligt mycket sjuka den här vintern. Hoppeligen blir vi friskare bara vi får i oss lite vanligare mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...