lördag 8 december 2012

Snö- och kanelmandel

Besökte Hagalund med tösen idag, som tyvärr behövde besöka doktorn. Efter ett besök hos vår favoritläkare, tänkte vi besöka Stokmanns julfönster. Vi hade dock gos tur, då Hemböle gård hade sina djur på besök utanför läkarstationen. Tösen hälsade på fåren och klappade åsnan hon ridigt på tidigare.

Efter djuren och julfönster sökte vi lite specialsygrejer från Espoon kone, som har lite av allt. Tyvärr hade de dock inte allt jag sökte. Har planerat sy lite lampor, men dragkedjor på, men det visar sig vara svårt att hitta en metalldragkedja med vitt tyg. Tösen fick dock lite paljettband som skall pryda hennes Hello Kitty -mössa.



I Hagalund finns det varje jul en massa små stånd med allt smått och gott. Brukar inte tycka om mandelgodis, men de här var så goda att de blev årets julgåvor. De vita är snömandel och de bruna kanel. Tyckte synd om försäljaren som försökte packa mina gåvor i kölden i små cellofanpåsar, så valde att ta hem mandlarna i stora påsar och göra arbetet hemma själv. Lite roligt är det ju att själv få packa in dem, så blir det lite mera eget.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...