torsdag 24 januari 2013

Husprojektet börjar!!

Vi fick nycklarna på kvällen, så vi körde hela familjen med farfar och några kompisar och tog en titt på vad vi köpt. Visst ser det lite annorlunda ut utan möbler. Gick omkring i huset och kände hur golvet gick upp och ner som i en ynklig berg-o-dalbana. Man hade även en annan möjlighet att inspektera saker, då min man rev loss lite takskivor. Barnen  stornjöt av tomma öppna utrymmen och härjade vilt i bostaden. Snart lär tyvärr nog inte minstingen besöka bostaden alltför mycket, för han visade snabbt sitt rätta jag då han tvingades vara en stund i famnen då vi undersökte källaren och andra mindre barnvänliga utrymmen.

Bilder från Googles kartservice

 Husets fasad gjordes om på 70-talet, då de förstorade på det. I samma väva vändes taket 90 grader och färgen byttes. I källaren hittas det en bild på hur huset sett ut på 50-talet. Funderade om jag borde be de gamla husägarna om en bild av huset då det var som finast i sin gula dräkt. Efter att vi gjort om fasaden till en mera passande stil för oss (ifall vi får lov), kunde man hänga upp en rad bilder på husets tre livsskeden.

 
Fasaden på 50-talet

Tog en massa början bilder av bostaden, men efter lite räknande kan jag ganska snabbt konstatera att jag inte sätter dem alla i det här inlägget. Här följer några bilder taget lite här och var i båda våningarna. De ger en ungefärlig bild av husets skick. Delar upp bilderna rumvis i olika inlägg för att lättare även själv följa med olika följetånger.

Kök
Vardagsrum
Nedre våningens pysselrum
Trappan till källaren
Nedre badrummets golv och vägg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...